Get Adobe Flash player

Termék adatbázis

Partnerek

Megosztom!

Hirdessen kedvezményesen a Kistermelőinfo.hu weboldalon! Kapcsolatfelvétel
Összes hirdetés megtekinthető az AJÁNLATOK menüpont alatt

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A Felhasználási feltételek hatálya

Jelen „Felhasználási feltételek” a www.kistermelőinfo.hu és www.kistermeloinfo.hu címen (továbbiakban Honlap)  elérhető honlap használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a Honlapon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől.

A Honlap tulajdonosa és üzemeltetője Dr. Tóthné Varga Katalin egyéni vállalkozó (8600 Siófok, Váci Mihály u. 5., e-mail: info@kistermeloinfo.hu ) , továbbiakban Szolgáltató.

A Honlap használatával, regisztráció kitöltésével, szolgáltatások igénybevételével Ön az alábbi Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot elfogadja (továbbiakban Felhasználó) , a benne foglaltakat önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti. Munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást az alábbiakban leírt technikai és jogi fogalmak jobb megértéséhez.

A felhasználási feltételek módosításának lehetősége

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.  A módosított Felhasználási Feltételek esetén Szolgáltató az erre vonatkozó tájékoztatást annak hatályba lépését megelőző 5 napon belül a Honlapon közzéteszi. Amennyiben a Felhasználó ezt követően a szolgáltatást igénybe veszi, ezzel az új feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A szolgáltatás

A szolgáltatás jelenti az www.kistermelőinfo.hu és  www.kistermeloinfo.hu alatt elérhető közösségi keretrendszert beleértve annak összes szolgáltatását és funkcióját, továbbá a megjelenítésre képes eszközök igénybe vételét, mely egy része szabadon olvasható, kereshető, míg más tartalmak regisztrációhoz kötöttek.

A Szolgáltató hirdetési felületet nyújt Felhasználó számára, ahol más felhasználók által feltöltött hirdetések között kereshet, valamint Felhasználó (regisztrációt követően) feladhatja (feltöltheti) a saját hirdetéseit, azokat kezelheti, kiemelheti, és ajánlhatja más személyeknek.

A hirdetések díjfizetés ellenértékeként történő kiemelésével, illetve a hirdetési-/reklámfelületek kibérlésével kapcsolatban érdeklődjön az  info@kistermeloinfo.hu címen.

A szolgáltatás felhasználásakor ön megértette és elfogadja , hogy  amennyiben regisztrálja magát a rendszeren, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint a regisztrációs folyamatban választania kell egy jelszót. A jelszó titokban tartásáért ön felel, szolgáltatót haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról. Az Ön szerződéskötési képessége nem korlátozott és hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató kérése alapján bizonyos, korlátozott információt nyújt magáról .

A felhasználói tartalom

Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

Felhasználó korlátlan és kizárólagos felelősséggel tartozik a tartalom jogszerűségéért, amelyet a Szolgáltató Honlapján közzétesz, illetve amit a Honlapon elérhetővé tesz, különösen ideértve a feladott (feltöltött) hirdetéseket, azok tartalmát, és a hozzá csatolt képeket. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek, illetve ha a Honlapon megjelenített tartalom

  • - védjegyet sért,
  • - más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő tartalom,
  • - obszcén vagy trágár kifejezés,
  • - rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális vagy politikai és világnézeti hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés és magatartás,
  • - jogellenes tartalom közzététele,
  • - megtévesztő,
  • - illetve a Honlap rendeltetésszerű használatát gátolják, vagy ha a jelen Felhasználási Feltételekbe illetve az Adatvédelmi Nyilatkozatba ütköznek.

A Felhasználó kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a Honlapon bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló művet hozzáférhetővé tesz, ezen művek tekintetében a közzétételhez szükséges felhasználási jogokkal rendelkezik. A szerzői jog általi művek felhasználásának jogszerűségéért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a Felhasználót terheli felelősség. Abban az esetben, ha bármely harmadik személy jogsértéssel kapcsolatos igénnyel lépne fel a Szolgáltatóval szemben, a Felhasználó köteles Szolgáltatót az ilyen igények tekintetében mentesíteni. . Az engedély nélküli vagy nem rendeltetésszerű felhasználással a Szolgáltatónak vagy harmadik személynek okozott kárért Felhasználó közvetlenül felel.

Felhasználónak lehetősége van az általa esetlegesen (például de nem kizárólag: tartalom, helyesírás és egyéb szempontból) kifogásolt hirdetést a Szolgáltató részére jelenteni. Ezen jelentés során a jelentést beküldő Felhasználóval kapcsolatosan semmilyen adat nem jelenik meg az adott felületen.

A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni semmilyen (például, de nem kizárólagosan: törvényi, hitelességi, stb.) szempontból a felhasználók által feltöltött tartalmakat, képeket, apróhirdetéseket. Azokért a hirdetés feltöltőjét terheli mindennemű felelősség.

A Szolgáltató felelősségének korlátozása

A felelősség kizárása érdekében a Szolgáltató haladéktalanul eltávolítja az adott felhasználói tartalmat (hirdetést, illetve a felhasználó által közzétett egyéb tartalmat, képet), amennyiben tudomást szerez arról, hogy a közvetített tartalom jogellenes, a jelen Felhasználási Feltételekbe avagy az Adatvédelmi Nyilatkozatba ütközik, illetve amennyiben tudomást szerez arról, hogy az adat bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti. Szolgáltató jogosult kizárni azt a Felhasználót, aki jogellenes vagy a jelen Felhasználási Feltételekbe illetve az Adatvédelmi nyilatkozatba ütköző magatartást tanúsít.
Szolgáltató nem felel az eltávolítással okozott kárért sem a Felhasználó, sem harmadik személy felé.
A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Szolgáltató kizárja, a Honlap - akár előzetes értesítés nélküli - átalakítása, fejlesztése, szolgáltatások módosítása, műszaki meghibásodása, az arról történő illegális, illetőleg a jelen Felhasználási Feltételekbe vagy Adatvédelmi Nyilatkozatba ütköző tartalom eltávolítása során keletkező károkért, és azokért kártérítésre nem kötelezhető.

A Honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll a Szolgáltató befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a Szolgáltató törli vagy módosítja.

Szolgáltató jogosult bármikor szüneteltetni a szolgáltatását, illetve megszüntetni azt. Az ezzel okozott esetleges kárért semmiféle felelősséget nem vállal.
Szolgáltató a szolgáltatásból eredő jogvitát megpróbálja békés úton rendezni. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy jogai sérülnek, írjon levelet az info@kistermeloinfo.hu címre.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a Szolgáltató minden kártérítési felelősséget kizár.

A Honlap tartalma eltérő megjelölés hiányában a Szolgáltató szellemi alkotása.

A Szolgáltató  által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

A Honlap tartalma semmilyen esetben nem minősül szakmai tanácsadásnak, azt az Szolgáltató csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

Adatbázis tartalom

A Honlapon található "termelői adatbázis" tartalma kizárólag az abban szereplő személyekkel szolgáltatásaik igénybevétele céljából történő kapcsolatfelvételre szolgál. Ettől eltérő célra a „termelői adatbázis” adatait felhasználni tilos, így továbbközlésük sem megengedett, csak a Szolgáltató írásos engedélyével.

A Honlap és a Honlapon található adatbázis tartalma, az adatbázisban szereplő adatok valódisága semmilyen esetben nem minősül a Szolgáltató részéről tett ajánlatnak, azt a Szolgáltató csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

Jelen Felhasználási Feltételek 2011. szeptember 1. napjától visszavonásig érvényesek.

Amennyiben Önnek bármilyen kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, vagy jogsértést vélelmez a Honlapon, akkor írjon levelet az info@kistermeloinfo.hu e-mail címre.

Bejelentkezés

Az oldal teljes eléréséhez hozza létre fiókját!Hírlevélmod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa442
mod_vvisit_counterTegnap1018
mod_vvisit_counterA héten8473
mod_vvisit_counterA múlt héten11831
mod_vvisit_counterA hónapban34282
mod_vvisit_counterMúlt hónapban49984
mod_vvisit_counterÖsszesen4879767