Get Adobe Flash player

Termék adatbázis

Partnerek

Megosztom!

Hirdessen kedvezményesen a Kistermelőinfo.hu weboldalon! Kapcsolatfelvétel
Összes hirdetés megtekinthető az AJÁNLATOK menüpont alatt

Céljainkról

Köszöntő

Kistermelő info:

Tisztelt látogató!

Dr. Tóth Ferenc élelmiszer higiénikus szakállatorvos vagyok, én szerkesztem ezt a honlapot.16 éve dolgozom hatósági állatorvosként az élelmiszer ellenőrzésben, mindkét doktori disszertációmat bioélelmiszerek témakörében írtam. Munkám során is igyekeztem minden érdeklődőnek, így minden kistermelő részére is, teljes körű tájékoztatást adni, amennyiben kérdéssel fordultak hozzám. Honlapunknak is az egyik fő célja, hogy segítsünk eligazodni a jogszabályi előírások között, megismertessük a termelőket lehetőségeikkel. A kistermelő részére szóló tájékoztató anyagok felölelik a kistermelői élelmiszer előállítás majd’ minden aspektusát a falusi vendégasztal fogalmától a bérfüstölés, bérvágás fogalmáig  , hírleveleink gyakorlati útmutatókat is tartalmaznak majd. Ha kérdésük lenne, forduljanak hozzám bizalommal e-mail-ben.

Azon látogatóink részére, akik kistermelői  (őstermelői, gazdálkodói, falusi, tanyasi, házi készítésű, háztáji, eredeti, nevezzük bármilyen más köznyelvi néven is) élelmiszert keresnek, ajánlom a - Termék keresése – menüpontot. Magyar termékek, magyar termelőktől.

Ne feledjék, az élelmiszer bizalmi termék, válasszák annak a termelőnek a portékáját, akiben megbíznak!

Oldalunkon kistermelői élelmiszert és kistermelőt tud keresni egyre bővülő adatbázisunkból. Célunk az áruk útjának lerövidítése a kistermelő és a vevők között, közvetlen kapcsolatot biztosítva közöttük az internet eszközével, segítve ezzel a vevőt, hogy megtalálja a kistermelői, valóban hazai termékeket.

Ugyanakkor célunk segítséget nyújtani a kistermelőknek, hogy be tudják mutatni magukat és termékeiket az interneten is, illetve szaktanácsadással segítsük őket eligazodni a jogi szabályozás útvesztőjében. Engedélyeztetés, élelmiszerbiztonsági előírások, adózás, nyilvántartások - témakörét érintjük.

Önkormányzatok részére készült tájékoztató anyagaink segítséget nyújtanak a kistermelők támogatásában. Kistermelői élelmiszer miként jelenhet meg közétkeztetésben, helyi piacok nyitásának feltételei, árusítás feltételei helyi rendezvényen és ideiglenes árusítóhelyen - témakörében található oldalunkon tájékoztató anyag.

Az utóbbi időben megújult jogszabályi környezet, rengeteg lehetőséget biztosít a falusias környezetben élőknek, hogy a helyi adottságokat kihasználva biztosítani tudják maguk és családjuk megélhetését. Oldalunkon lépésről lépésre leírjuk, hogy kezdjenek neki felépíteni „vállalkozásukat”saját maguk munkahelyét megteremtve ezzel. Szaktanácsadás és az oldalon lévő tájékoztató anyagok ingyenesek, egy pár lépésben lezajló regisztráció után hozzáférhetőek.

Amennyiben már kistermelő, úgy regisztrációját itt teheti meg.

Ha érdeklődik a kistermelői előírások iránt, vagy vásárlóként/támogatóként tájékoztatást kíván kapni a kistermelőket érintő kérdésekről, akár hírlevél formájában is, akkor regisztrációját itt teheti meg.

Ha az oldallal kapcsolatban bármi észrevétele van, hibát talál, vagy kistermelőt szeretne ajánlani, kérjük írjon nekünk e-mailt.

Dr. Tóth Ferenc

Kiegészítés 2014. 01.

2013-ban természetgyógyászattal foglalkoztam, hivatalos fitoterapeuta vizsgát tettem, utána gombákról tanultam (gombaszakellenőri vizsga), esővízgyűjtő rendszer építésébe fogtam, gyümölcsfa oltás alapműveleteit is elsajátítottam, még a pálinkafőzést is kitanultam könyvekből. Közben rá kellett jönnöm, hogy a kistermeloinfo.hu oldal nemhogy a befektetett költséget nem hozza vissza, de még fenntartani sem tudja magát. Igazából nincs is jelentősége már, számomra öröm, ha esetleg tudok segíteni másoknak a teremtő munkájában.

Bejelentkezés

Az oldal teljes eléréséhez hozza létre fiókját!Hírlevélmod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1587
mod_vvisit_counterTegnap1952
mod_vvisit_counterA héten4683
mod_vvisit_counterA múlt héten11831
mod_vvisit_counterA hónapban30492
mod_vvisit_counterMúlt hónapban49984
mod_vvisit_counterÖsszesen4875977